Waterschade 

Een ongeval is snel gebeurd, uw geliefde smartphone valt in het water en het eerste wat u doet is uw gsm terug proberen aanleggen... Niet doen!

Uw gsm proberen aanleggen na waterschade is een slecht idee want u zorgt op dat moment voor kortsluiting! In rijst of iets dergelijks leggen is een even groot fabeltje die al lang achterhaald is. Wat u kan doen is de batterij uithalen indien mogelijk en de telefoon laten uitdrogen. Na bv 24u kan u hem terug proberen aanleggen. Maar er zijn nog risico's...

Door contact met vocht ontstaat er corrosie. Corrosie gaat niet weg eens hij helemaal droog is, dit blijft verder zetten en kan dan later alsnog problemen veroorzaken met uw telefoon.

Als u uw telefoon binnen brengt worden er enkele stappen uitgevoerd om al het water weg te krijgen en om corrosie te voorkomen. Deze standaard behandeling kost u amper €50.

De telefoon wordt opengedaan en alle onderdelen worden losgemaakt. Het moederbord wordt dan met een ultrasonisch toestel gereinigd om alle corrosie te verwijderen. Indien er defecte onderdelen worden ontdekt worden deze ook vervangen indien u akkoord bent met de prijsopgave. Zo niet dan wordt enkel €50 aangerekend voor de standaardbehandeling.